Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sasha Velour – Smoke & Mirrors | København

28 marts @ 19:00 - 22:00

430DKK

Kom med til Sasha Velours første ”one-queen” teaterforestilling ”Smoke & Mirrors – The Live Show” i Koncertsalen. Glæd dig til at møde vinderen af niende sæson af RuPauls’s Drag Race til en magisk blanding af drag, visuel kunst og performance, hvor emner som køn, familie, store drømme og at leve sit liv ”over-the-top” får fuldt flor.

 

Med 13 fejende flotte lip-synch performances koreograferet til lejligheden af Sasha Velour selv, skal vi på en rejse igennem ild, vand og kaskader af rosenblade.

Illusionerne og de magiske optrin undervejs berører emner som køn, berømmelse, familie og ikke mindst, vigtigheden af at have store drømme og leve sit liv ”over-the-top”.

Musikken undervejs er af Annie Lennox, Whitney Houston, Shirley Bassey, Judy Garland, Celine Dion, Sia, Nina Simone, Le Tigre m.fl.

 

Sasha Velour er en “gender fluid drag queen” og lader sig ikke knytte til et enkelt køn eller stil. Sasha Velour er tidligere vinder af det Emmy-vindende reality TV show: RuPauls’s Drag Race (niende sæson) og har desuden skabt drag-revyen Nightgown der også er lavet til dokumentarserie. Sasha Velours optræden er beskrevet som ”ekspressionistisk performancekunst” og kombinerer stor følelsesmæssig patos med teatralske greb.

Detaljer

Dato:
28 marts
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
430DKK
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1446830582327774/

Billetter

Køb billetter

Sted

DR Koncerthuset
Ørestads Blvd. 13
København, 2300 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://drkoncerthuset.dk/