Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Peter Bence | København

3 oktober @ 19:00 - 23:00

495DKK

Peter Bence er en verdensberømt klaver-sensation, komponist og producer, som har Guinness verdensrekorden for at være den hurtigste pianist. Det lykkedes ham at spille hele 765 toner på et minut. Derudover har Bence taget internettet med storm med sine klaverarrangementer og har over 950 millioner videoafspilninger og et stort antal følgere på både Youtube og Facebook.

 

Bence har opnået en kæmpe succes takket være hans unikke stil med at spille klaver skarpt, effektivt og udtryksfuldt. Han har formået at bryde de musikalske grænser mellem populærmusik og klassisk musik og taget sit spil til et helt nyt niveau, ved at forvandle et instrumentet til et helt orkester. Hans klaverspil har inspireret både yngre og ældre generationer af musikere og musikelskere verden over.

 

Pianisten blev tidligt interesseret i musik. Allerede i en alder af to begyndte Bence at øve melodier, han havde hørt fra yndlingstegneserier og -film. Som 7-årig skrev han sin første komposition, og da han var 11 år udgav han sit første klaveralbum. Hans største musikalske inspirationer omfatter John Williams, Michael Jackson, Queen, J.S. Bach, W.A. Mozart og mange flere.

 

I de sidste fire år har pianisten spillet ved udsolgte koncerter i over 40 lande, og hans seneste album, udgivet i 2020, gik nummer 1 på iTunes i flere lande og klatrede til 11-pladsen på selveste Billboard.

Detaljer

Dato:
3 oktober
Tidspunkt:
19:00 - 23:00
Pris:
495DKK
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/5300154716720738

Billetter

Køb billetter

Sted

DR Koncerthuset
Ørestads Blvd. 13
København, 2300 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://drkoncerthuset.dk/