Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

MTV Headbangers Ball Tour 2022 | Aarhus

3 december @ 18:00 - 23:00

280DKK

Rigtige headbangere og heavy metal-fans vil uden tvivl huske det legendariske metalshow ‘MTV Headbanger’s Ball’. Nu drager 80’er-fænomenet ud på sin fjerde turné og Continental Concerts og WE – Live Agency sender en virkelig heavy pakke.

‘Triple Thrash Treat’ delen var meget populær i metalprogrammet , hvor de tre hårdeste bands blev spillet lige i træk. Denne tours ‘Triple Thrash Treat’ er Vio-Lence, Whiplash og Artillery, mens endnu et band vil blive tilføjet – så dette års MTV Headbanger’s Ball bliver en firdobbelt’ thrash godbid ‘i stedet.

I slutningen af ​​80’erne var Vio-Lence et af de hotteste bands indenfor thrash. Kort efter at Robb Flynn forlod bandet for at danne Machine Head, opløstes bandet, men i 2019 startede bandet igen. Med Phil Demmel og Sean Killian ved roret er Vio-Lence nu bedre end nogensinde.

Selvom Whiplash kommer fra New Jersey, har de absolut intet at gøre med Bon Jovi-sounden. Whiplash satte metalstandarden i 80’erne og langt ind i 90’erne. Titlen på deres album, der udkom i 1998 ‘Thrashback’ taler helt for sig selv. Nu er det atter tid til en “thrashback”, når den kraftfulde trio igen står på scenen.

Ligesom sine kolleger kommer det danske band Artillery også fra metal-årtiet i de glade 80’ere og de satte deres eget præg på genren, og blev inspiration for bl.a. Metalllica. Med deres powerfulde thrash metal er de tilbage hårdere end nogensinde.

Detaljer

Dato:
3 december
Tidspunkt:
18:00 - 23:00
Pris:
280DKK
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/867752834093415

Billetter

Køb billetter

Sted

Voxhall
Vester Allé 15
Aarhus, 8000 Sverige
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://fondenvoxhall.dk/